– Tu ets veritat, però tota la teva vida és una puta mentida.
– ¿Què vols dir? No t’entenc.
– No som el que fem. Sovint el que fem contradiu el que som.

– ¿I si no ets el que fas, què collons ets? Jo crec que el que fas diu molt del que ets: Operari sequitur esse.
– En el teu cas està molt clar: la teva vida és una cosa i les teves obres una altra. Si s’identifiquessin, series un monstre.

– Gràcies, home!
– Perquè, a veure: ¿Tu qui ets?

– ¿Qui sóc? Aquesta pregunta no és pertinent. La trobo massa metafísica, massa parmenídea. No penso respondre una pregunta tan absurda.

– ¿Veus? Em dónes la raó.

– No pas. Jo estic per damunt del que faig. Les meves obres no esgoten el que sóc. A més, no crec que jo sigui res ni ningú. L’ésser és un mite, una ficció. Res no és: tot és procés, esdeveniment, riu heracliti…

– No fugis d’estudi. La gent veu el que fas i et jutja a partir d’això…
– Doncs pitjor per a ells.
– No, pitjor per a tu.
– ¿Un monstre has dit?
– Sí. Un monstre adorable, irresistible, però un monstre al capdavall.
Jo no sóc Vogelfrei.
– Jo no n’estaria tan segur…

Publicado por Toni Ibañez (Entrellum)

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies